Title of a News Article

Urfa Borsası maske ve dezenfektan dağıttı

Urfa Borsası maske ve dezenfektan dağıttı
banner206
Kovid-19 salgınının yarattığı toplumsal ve ekonomik sorunlara yönelik çeşitli önlemler alan ve bunlar ile ilgili girişimlerde bulunan Şanlıurfa Ticaret Borasası, üyelerine maske ve dezenfektan desteği sağladı.


Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim kurulu ve Meclis üyelerinin bizzat dağıtımını gerçekleştirdiği maske ve dezenfektanlar Şire Pazarı, Buğday Pazarı, İmam Keskin Buğday Pazarı ve Sebze Hali esnafına takdim edildi.
Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerinin de katılımlarıyla gerçekleştirilen maske ve dezenfektan dağıtımı sırasında Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, konu ile ilgili ‘’ekonomimizin bel kemiği olan tüccarlarımız, salgından en çok etkilenen kesimi oluşturmaktadır. Pandemi sürecinde hem sosyal hem de ekonomik olarak yetki alanımızda olan önlemleri aldık ve üyesi olduğumuz kurumlarda zorunlu gördüğümüz tedbirlerin uygulanması için gerekeni yaptık. Urfa’nın ve Urfalıların ekonomik ve sosyal boyutta salgın sürecini en az zararla atlatabilmesi için yetkimizin dışındaki hususlarda da hayati önem taşıdığını gördüğümüz noktaları, Bakanlarımıza ve vekillerimize bildirdik, bildirmeye de devam edeceğiz.’’ diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195