Title of a News Article

Urfa'da 2 fabrikaya kayyum atandı..

Urfa'da 2 fabrikaya kayyum atandı..
banner206

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Şanlıurfa'da geçtiğimiz gün polis ekipleri tarafından Organize Sanayi içerisinde bulunan 2 fabrikaya operasyon düzenlemişti.

FETÖ terör örgütünün finansörleri olduğu gerekçesiyle yapılan operasyonda Naci Toklu  ile İş Adamı Mehmet Öksüzoğlu’nun fabrikalarına Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kayyum atandı.

Şanlıurfa Organize Sanayi içerisinde bulunan Zümrüt Tesktil ile Ufuk Boru fabrikalarının sahipleri FETÖ Terör Örgütü operasyonları kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdi.

Polis ekipleri her iki  fabrikada yaptığı aramalarda birçok döküman ve bazı bilgisayara el koyduğu, devam eden soruşturmanın kapsamında Cumhuriyet Savcılığı tarafından iki  fabrikaya da kayyum atandığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2016, 23:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Osmaniyeli
Osmaniyeli - 8 yıl Önce

Osmaniyede su an itibariyla 100 kisi madur durumda bir aciklama yapan yok vali kaymakam gitmedigimiz yer kalmadi devletten bir aciklama istiyoruz urfaya gelen kayyum osmaniyede gelecekmi bilen varsa nezaman gelecegini bir cevap yazsın

Urfa lı
Urfa lı - 8 yıl Önce

Fabrikanın personellerindenim ama Kayyum falan ortada yok keşke olsada kalan haklarımızı talep etsek Kayyum atandı resmi yazısı var mı sizde

babosan
babosan - 8 yıl Önce

iyide osb yonetimindekiler neden hala ordalar onlarida oraya bu parelelciler getirmedimi

Urfalıııı
Urfalıııı - 8 yıl Önce

Valla helal olsun sana. Bunca sene ekmek ye sonra kayyum atansın haklarımızı alalım. Allah bunu sormazmı

zümrüt işçisiyim
zümrüt işçisiyim - 7 yıl Önce

kayyum gelsede boşşşşşş olan garibana oluyor

SIRADAKİ HABER

banner195