Title of a News Article

Urfa'da 23 Nisan böyle kutlandı!

Urfa'da 23 Nisan böyle kutlandı!
banner206

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100’üncü kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk Bayramını kutlamak için saat 21:00’de Urfalılar evlerinin balkonlarına ve camlarına çıkarak hep bir ağızdan İstiklâl Marşımızı okudular.
Corona virüsü önlemleri kapsamında bu yıl etkinlikler kısıtlı bir şekilde kutladı. Koronavirüs önlemleri nedeniyle iptal edilen Meclis'in 100 açılış organizasyonları bu yıl Meclis Başkanı Mustafa Şentop'un çağrısıyla saat 21.00'de İstiklal Marşı okunarak yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Cumhurbaşkanlığı Sarayında çocuklarla birlikte İstiklal Marşı okuyarak bu çağrıya destek verdi.
Saat 21:00’de milyonlarca vatandaş evlerinin balkonlarına ve pencerelerine çıkarak hep bir ağızdan İstiklâl Marşımızı okudular.
Şanlıurfa'da, saat 21.00'i gösterirken İstiklal Marşı'nın okunmasının yanı sıra havai fişek ve bazı kişiler tarafından silahlar  kullanıldı.Vatandaşların balkonlarda istiklal marşımızi okuduğu esnada, bazı noktalarda da silahla havaya ateş edildiği duyuldu.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2020, 22:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195