Title of a News Article

Urfa'da 2.Kurtuluş Savaşı konuşuldu

.

Urfa'da 2.Kurtuluş Savaşı konuşuldu
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Milat Gazetesi ile birlikte '15 Temmuz Zaferi, 2. Kurtuluş Savaşı' adlı panel düzenliyor. Hafiz Mehmet tarafından kurani Kerim tilaveti okundu. Ardından Milat gazetesi ile Anadolu Ajansı tarafından hazırlanan 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin videosu izletildi. 
15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye'ye yönelik yapılan hain darbe girişimi ve buna karşın milletin şanlı dirilişini tüm yönleriyle masaya yatıracağı panele Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ,Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli  ve çok sayıda kişinin  katılımıyla gerçekleştirildi.

"2. Kurtuluş Savaşı 15 Temmuz Zaferi" Panelinde Milat Gazetesi Medya Grup Başkanı Ahmet Zeki Gayberi, Yayın Koordinatörü Serdar Arseven ve Gazeteci Yazar Bayram Zilan da panelist olarak katılarak ve milletin verdiği destansı mücadele ile hainlerin emelleri tüm yönleriyle ele anlatıldı.

 Vali Güngör Azim Tuna,  Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin de birer konuşma yaptığı panelde, 15 Temmuz tarihinde yaşanan darbe kalkışması; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetin dik duruşu ile milletin iradesine sahip çıkarak kazanılan zafer de anlatıldı. 15 Temmuz gazisi ve Milat Gazetesi muhabiri Enes Babacan'da 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlattı.
Program il Müftüsü İhsan Açık'ın duasiyla sona erdi. 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2016, 20:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195