Title of a News Article

Urfa'da 34 adrese eş zamanlı operasyon yapıldı

Urfa'da 34 adrese eş zamanlı operasyon yapıldı
banner206

Şanlıurfa’da, polis tarafından tefecilik suçu işlediği belirlenen 34 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Olayla ilgili 20 kişi gözaltına alınırken, mahkemeye çıkarılanlardan 9 kişi hakkında tutuklama kararı verildi.  

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Tefecilik suçu ile mücadeleye yönelik Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Şanlıurfa’da 34 adrese eş zamanlı operasyon yapıldı. Söz konusu adreslerde yapılan aramalarda; Çok sayıda kredi kartı, alacak verecek defteri, çek ve banka dekontu,  4 adet para sayma makinesi, 15 adet pos cihazı,  Dijital materyaller,  5 kaçak cep telefonu,  1 adet IMEI Klonlama cihazı ele geçirildi. Ayrıca 2 adet uzun namlulu silah ve bu silahlara ait 137 fişek, 2 adet kurusıkı tabanca ve 15 adet fişek ile 2 adet kama bulundu.

 Operasyon kapsamında gözaltına alınan 20 şüpheliden 2’si Emniyetteki sorgusunun ardından serbest kaldı. Mahkemeye çıkarılan diğer 18 kişiden 9’u hakkında tutuklama kararı verilirken, 9 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü,  suç ve suçlunun her türlüsüyle mücadeleyi kararlılıkla devam ettireceğinin mesajını verdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2020, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195