Title of a News Article

Urfa'da ağır bilanço...

.

Urfa'da ağır bilanço...
banner206

Şanlıurfa’da etkili olan yağışı dolayısıyla GAP Havalimanı mevkisinde onlarca aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazalarda 3 kişi ölürken, 40’a yakın kişi yaralandı, 200 araçta da maddi hasar meydana geldi.

Şanlıurfa’da dün akşamdan itibaren kar kendisini göstermeye başladı. Özellikle dün öğleden sonra etkili olan kar yağışı dolayısıyla ulaşım özellikle Siverek, Birecik ve Viranşehir yolunda durma noktasına geldi. GAP Havalimanı mevkiinde buzlanmadan dolayı kamyon, otobüs ve otomobillerin karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Olay yerinde 2 kişi hayatını kaybederken, yaklaşık 40 kişi de yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen acil servis ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı. Ayrıca Organize Sanayi Bölgesi civarında da meydana gelen bir başka trafik kazasında da 1 kişi hayatını kaybetti. Toplamda 200 araçta maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Bu arada kar yağışı nedeniyle yüzlerce araç Siverek yolunda mahsur kaldı. Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerinin tuzlama çalışmalarına rağmen Diyarbakır ve Gaziantep karayolu ulaşıma kapandı.

Öte yandan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri de kentte buzlanmaya karşı yollarda tuz çalışması yaptı. Ekipler, kaldırımlarda da kar temizleme çalışması yaptı. 

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2017, 18:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Musa
Musa - 7 yıl Önce

Belediye merkezde tuzlama çalışmaları yok göremiyorum

Ramazan paydaş
Ramazan paydaş - 7 yıl Önce

Allah herkese yardım etsin lütfen mecbur olmadıça araçla yollara çıkmayalım

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142