Title of a News Article

Urfa'da bayram gelenekleri sürüyor

Haliliye Belediyesi, Ramazan Bayramı sabahı ilçe genelindeki tüm camilerde namaz sonrası vatandaşlara şeker ve gül suyu dağıtıp, Rabia Meydanı’nda kurulan sofra ile de yaklaşık 2 bin kişiye yöresel üzlemeli pilav ikramında bulundu.

Başkan Fevzi Demirkol’un “gelenekten geleceğe Haliliye” anlayışıyla vatandaşlara kentin geleneklerini yaşatan Haliliye Belediyesi, bu çalışmasını bayram günü de devam ettirdi. Belediye çalışanları, ilçe genelindeki tüm camilerde, bayram namazı sonrasında vatandaşlara şeker, lokum ve gül suyu dağıttı. Yenişehir Mahallesi’ndeki Aksoy Camii’nde bayram namazını kılan Başkan Fevzi Demirkol da, namaz çıkışı vatandaşların Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

 

2 BİN KİŞİYE YÖRESEL YEMEK İKRAMI

Haliliye Belediyesi, yaklaşık iki bin kişiye kentin gelenekleri arasında yer alan ve Ramazan Bayramı sabahları yapılan üzlemeli pilav ikramında bulundu. Rabia Meydanı’nda kurulan çadırlara gelen vatandaşlara, görevliler tarafından yemekleri dağıtıldı. Rabia Meydanı’nda yemek dağıtımına katılan Başkan Demirkol, burada da vatandaşlarla ve görevlilerle bayramlaştı.

Rabia Meydanı’ndaki yemek ikramına Başkan Yardımcısı Haci Kanduza, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti İl Başkan Yardımcıları da katıldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2016, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195