Title of a News Article

Urfa'da Buruk Bayramlaşma

.

Urfa'da Buruk Bayramlaşma
banner206
 Şanlıurfa'da Bayram heyecanı yaşandı. Kurban Bayramı ilk günü resmi Bayramlaşma töreni Valilikte gerçekleşti. Vali Vekili Yusuf Ziya Çelikkaya, Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgüzl, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri,  BŞB vekili İsa Kızıldemir, 20.Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, Jandarma Alay Komutanı Albay Kemal Timuroğlu, Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül  Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Ticaret ve Sanayi Odası Baskan vekili  Hasan Hayırlı, SGK ile Müdürü İsmail Ünlü,Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Murat Çakmaklı, eski İl genel meclisi Başkanı Mustafa Yavuz,  çok sayıda bürokrat ve STK temsilcileri Bayramlaşma törenine katıldı. 

Bayramlaşmanın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali yardımcısı Yusuf Ziya Çetinkaya, bayramın tüm Müslüman âlemine hayırlar getirmesini temenni etti.

BURUK BAYRAMI YAŞIYORUZ 

Vali Yardımcısı Çetinkaya’nın ardından bayram değerlendirmesinde bulunan Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Van’da yaşanan olaydan buruk bir bayram yaşadıklarını söyledi.
Van’da yaşanan saldırıda ciddi anlamda yaralıların olduğunu belirten Cevheri, şöyle devam etti:

“Umarım şehit sayımız fazla olmaz çünkü ciddi manada yaralılarımız var. Terör örgütü bu şekilde can almaya devam ettikçe toplumdaki karşılığını kaybedecektir. Zaten ciddi manada bir taban kayması meydana geldi. Ama temennimiz bu kardeş kanının dökülmesinin sona ermesi, barış ve kardeşliğin yeşermesidir. Bu bizin arzu ve duamızdır. Bu vesileyle Şanlıurfalıların ve tüm Müslümanların bayramını tebrik ediyorum.”
Valilkteki törenin ardından İl Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve çocuk Esirgeme Kurumunda Bayramlaşma yapıldı. 

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2016, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195