Title of a News Article

Urfa'da çok konuşulacak olay!

Urfa'da çok konuşulacak olay!
banner206

Şanlıurfa’da, sivil polis olduğu iddia edilen bir kişinin Sağlık Personeli Mehmet Demir’i darp ettiği öne sürüldü. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü olayla ilgili açıklama yaparak, “Bu şiddet olayı, kabul edilemez bir durumdur” ifadelerine yer verdi.

Olay, 11 Haziran Perşembe günü saat 14.00 civarında Haliliye İlçesine bağlı Paşabağı 6 Nolu Sağlık Merkezi’nde meydana geldi. İddiaya göre; Sağlık Merkezine gelen ve sivil polis olduğu öğrenilen Eyyüp Ö., burada görevli hemşire Sebahat Urlu ile bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma yaşadı. Tartışmayı sonlandırmak isteyen sağlık personeli Mehmet Demir, olayın büyüymesi için devreye girerek engel olmak istedi. Temizlik personeli Mehmet Demir Polis Eyyüp Ö.'yü dışarı çıkarmaya çalışırken, sağlık merkezi önünde şiddete maruz kaldı. Polis Memuru Eyyüp Ö., Temizlik personeline kafa attığı ve tartakladığı öğrenildi. Aldığı darbeler sonucunda yaralanan ve kanlar içerisinde kalan temizlik personeli Demir, ambulansla hastaneye götürüldü. Burada yapılan ilk müdahale sonrası Demir, darp raporu alarak Polisten şikayetçi oldu. Öte yandan sağlık merkezinde çalışan hemşire Sebahat Urlu'nun da polis memuru Eyyüp Ö'den şikayetçi olduğu öğrenildi.

İl Sağlık Müdürü olayı kınadı

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş, olayla ilgili açıklama yaparak, bu şiddet olayının kabul edilemez bir durum olduğunu belirterek, şunları kaydetti;

“Pandemi süresince fedakârca çalışan sağlık personellerimize yönelik Paşabağı Aile Sağlığı Merkezinde meydana gelen şiddet olayı, kabul edilemez bir durumdur.

Toplum vicdanını yaralayan bu olay ile ilgili hukuki işlemler başlatılmış olup şiddetin her türlüsünün karşısında olduğumu bildirir, Sağlık personellerimize geçmiş olsun dileklerimi sunarım.”

Kaynak: https://www.sanliajans.com/haber/urfada-skandal-olay-256

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2020, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195