Title of a News Article

Urfa'da cumhuriyet savcısı için tören düzenlendi

Urfa'da cumhuriyet savcısı için tören düzenlendi
banner206

Şanlıurfa’da dün hayatını kaybeden genç savcı için Şanlıurfa Adliyesi önünde tören düzenlendi.

Şanlıurfa’da görev yapan evli ve 1 çocuk babası 29 yaşındaki Cumhuriyet Savcısı Gürsel Karslı, dün geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybeden Karlı için görev yaptığı Şanlıurfa Adliyesi önünde tören düzenlendi.

Törene Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga, İl Jandarma Komutanı Albay Eyup Sabri Kirişçi, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ve mesai arkadaşları katıldı.

Karslı’nın  Türk Bayrağına sarılı tabutu önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Öz geçmişi okunan Karslı için dualar da okundu. Tören esnasında savcının annesi Fatma Karslı ile eşi Esra Karslı’nın sık sık tabuta sarılarak gözyaşı döktüğü görüldü.

Törenin ardından Karslı'nın cenazesi, memleketi Yozgat'ın Sorgun ilçesine gönderildi.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Cumhuriyet Savcısı Gürsel Karslı’nın vefatıyla ilgili başsağlığı mesajı yayınlayarak, şu ifadelere yer verdi;

“Geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı hastanede vefat eden Cumhuriyet Savcımız Gürsel Karslı’ya Allah’tan (cc) rahmet, ailesine ve tüm yargı camiamıza baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195