Title of a News Article

Urfa'da DEDAŞ ekibine saldırdılar

.

Urfa'da DEDAŞ ekibine saldırdılar
banner206
 Şanlıurfa’da, Büyük Yazlık köyüne giden DEDAŞ ekipleri,  taşlı ve sopalı saldırıya uğradı.

Konuyla ilgili DEDAŞ’tan yapılan açıklamada, “Şanlıurfa’da ‘Arıza var’ denilerek çağrılan, ancak tarımsal sulama için zorla kaçak hat bağlatılmak istenen arıza ekibinde görevli 2 arkadaşımız, bu talebi reddedince saldırıya uğrayarak darp edildiler” denilerek, şunlara yer verildi;

“Tarımsal sulamanın yoğun olduğu Harran ilçesine bağlı Pekmezli trafo merkezinde, çiftçinin mağdur olmaması için, arızalara erken müdahale etmek amacıyla bulundurulan elektrik arıza ekibimiz, yapılan ihbar üzerine Büyük Yazlık köyüne gitti. Gerçekte arıza bulunmayan köydeki bir çiftçi, kaçak hat bağlatmak için arıza ekibimizde görevli iki arkadaşımıza baskı yaparak, tehdit etmiştir. Buna rağmen kaçak bağlantı yapmayacaklarını söyleyen arkadaşlarımız, kalabalık bir grubun taşlı sopalı saldırısına uğramıştır. Darp edilen arkadaşlarımız, çevredeki vatandaşların müdahalesi sayesinde canlarını zor kurtarabilmişlerdir.

Olay üzerine Pekmezli trafo merkezinde bulunun elektrik arıza ekibimiz, can güvenlikleri olmadığı için Şanlıurfa merkezine çekilmiştir. Bu bölgede meydana gelebilecek olan arızalara da bundan sonra merkezdeki arıza ekiplerimiz müdahale edeceklerdir.

Yaşanan bu olayla ilgili olarak avukatlarımız, sorumlular hakkında cumhuriyet savcılığına gerekli suç duyurusunda bulunmuştur.

Dicle Elektrik, hiçbir şekilde kanuna aykırı işlem yapmamaya kararlıdır ve çalışanlarımız hiçbir şekilde kanunlara aykırı işlem yapmaya zorlanamaz. Sorumluluk bölgemizde kaçak elektrik kullananlar, kendi komşusunun, mahallelisinin, hemşerisinin ve evlatlarının hakkından haksız kullanım yapmaktadır. Dicle Elektrik, abonelerinin kanuni hakları için gerekli işlemleri yapmaya devam edecektir

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2017, 11:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Esss
Esss - 7 yıl Önce

Yalan söylüyor tedas

Urfa
Urfa - 7 yıl Önce

İyi olmuş

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142