Title of a News Article

Urfa'da düğün dönüşü kaza:7 ölü

.

Urfa'da düğün dönüşü kaza:7 ölü
banner206
Şanlıurfa’da düğünden dönenlerin içinde bulunduğu hafif ticari araç ile TIR’ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 7 kişi yaşamını yitirdi.
Kaza, gece saatlerinde Şanlıurfa – Suruç karayolunun 30. Kilometresinde meydana geldi. Oğlu Mahmut'u evlendirdikten sonra Şanlıurfa merkezden Suruç ilçesine dönen ve Suruç merkezdeki Ali Gökmen Camisinde imam olduğu öğrenilen Ömer Kaya'nın kullandığı hafif ticari araç ile sürücüsünün ismi öğrenilemeyen TIR kafa kafaya çarpıştı.

ARAÇTAKİ 7 KİŞİNİN CESEDİNE ULAŞILDI
Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerine giden sağlık görevlileri, hafif ticari araçta bulunan sürücü Ömer Kaya, iki eşi Ayşe ve Zeliha ile çocukları Bünyamin, Ali Osman, Recep ve ismi öğrenilemeyen diğer çocuklarının hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazeler, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazada hayatını kaybeden çocukların Ömer Kaya'nın Ayşe ismindeki eşinden oldukları ve oğlu Mahmut'un Şanlıurfa'daki düğününden sonra Suruç'taki evlerine gittikleri belirlendi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2016, 08:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195