Title of a News Article

Urfa'da elektrikler kesilecek mi?

.

Urfa'da elektrikler kesilecek mi?
banner206
 Türkiye Elektrik İletişim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından Şanlıurfa 2 Trafo Merkezinde yapılması planlanan bakım onarım çalışması ileri bir tarihe ertelendi.

Dicle Elektrik Dağıtımdan konuyla ilgili olarak yapılan duyuruda Şanlıurfa 2 Trafo Merkezinde TEİAŞ tarafından 14 Mayıs Pazar günü yapılması planlanan ve Şanlıurfa merkez ve kırsalının etkileneceği bakım onarım çalışması ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2017, 19:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrahim
İbrahim - 7 yıl Önce

Ne ertelenmesi kırsal kesin olan yer Karaköprü mü tirliyonluk evler kardeşim sen bura nın yeni yapılandırmasında neden alt yapıya önem vermiyorsun alt yapısı olmayan hiç bir şeyeden hayır gelmez önce alt yapı 3 haftadır ç tesi pazar elektrik trafosu yapılamaz mı işte tüm acemi ekip orda şimdi bir günlük iş 3 hafta dır bu sıkıntı aynı yerde yazıklar olsun ki Karaköprü nün de içine Eti'niz çarpık kentleşme Urfa'nın yüz akı olacağına yüz karası oldu Karaköprü köy işte kardeşim köy zihniyet kötü gidin Büyükşehir de balın yeni yapılan yerleşim alanına kar kıyamet fırtına bir gün elektrik kesilmiyor

SIRADAKİ HABER

banner195