Title of a News Article

Urfa'da gece yarısı feci kaza!

Urfa'da gece yarısı feci kaza!
banner206

Şanlıurfa'da, bir otomobilin tarladan dönenleri taşıyan sepetli motosiklete çarpması sonucu, aynı aileden 7 kişi yaralandı. Yaralılardan 4’ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre kaza, gece saatlerinde Şanlıurfa Göbeklitepe yolunda meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 63 HR 05 plakalı otomobil, mercimek biçmek için gittikleri tarladan dönen Büyükhan ailesinin içinde bulunduğu sepetli motosiklete çarptı. Kazada 7 kişi yaralanırken, bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerine giden sağlık görevlileri, kaza nedeniyle araziye savrulan yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi, Balıklıgöl Devlet Hastanesi ve Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan 4’ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazayı görüp duran ve yaralılara yardım eden bir sürücü, “Ben geldiğimde bir kişi hariç diğerleri yerdeydi. Yerde 6 kişi vardı. Biri de ayaktaydı ve sağa sola telefon açıyordu. Saat 21.40 sıralarıydı. Ben direkt ambulansı aradım. Telefon açtıktan sonra 6 ambulans geldi. Durumu ağır olanlar vardı. Çocuk bacısına ve annesine 'yatma, yatma' diye bağırıyordu. Hepsi aileydi, anne, baba ve çocuklar. Yaralıların hepsi sanırım sepetli motosiklette olanlardı” şeklinde konuştu. Kazayı duyup olay yerine gelen yaralıların yakınlar sinir krizleri geçirirken, kazaya karışan otomobil sürücüsünün olay yerinden kaçtığı iddia edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195