Title of a News Article

Urfa'da halk günü buluşması

.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi başkanlığında 2017 yılının ilk 'Halk Günü Buluşması' yoğun bir katılımla gerçekleşti. Başkan Nihat Çiftçi'nin tek tek vatandaşları dinlediği buluşmada öneri ve talepler programa katılan ilgili daire başkanlıklarına iletildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 2017 yılının ilk 'Halk Günü Buluşması'nı Şair Nabi Kültür Merkezinde gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri, genel sekreter yardımcıları ve daire başkanlarının katılım sağladığı buluşmaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Alt ve üstyapının yanı sıra sosyal desteklere yönelik talep ve önerilerin iletildiği buluşmada, Başkan Çiftçi tüm vatandaşları dinleyerek notlar aldı. Vatandaşların taleplerini anında ilgili daire başkanlıklarına ileten Başkan Çiftçi, "Biz, vatandaşımızın refahı ve huzuru için buradayız. Tüm vatandaşlarımızı dinleyerek sorunlarına çözüm arıyoruz" dedi.

 

BAŞKAN ÇİFTÇİ: HALKIMIZIN MEMNUNİYETİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Buluşmanın ardından bir değerlendirme yapan Başkan Çiftçi, "Büyükşehir Belediye Başkanlığımız 2017'ye Halk Günü Buluşması ile başladı. Anında halkımızın sorunlarını çözme noktasında hareket ediyoruz. Tüm talep ve önerileri kayıt altına aldık ve anında vatandaşlarımızı ilgili birimleri yönelterek takipçi olmaları konusunda kendilerini haberdar edeceğiz. Böylelikle halkımıza geri dönüş yapılacak. Genelde işsizlik konusunda talepler oldu. Bununla ilgili Büyükşehir Belediyesi olarak bu sorun ile ilgili tek başına mücadele etmesi yeterli değil. Şehir olarak bu konunun üzerinde durmamız gerekiyor. Bunu da ilgili kurumlarla, vekillerimizle ve bakanlıklarımızla işbirliği içerisinde bunu en asgari düzeye indirgemek için görüşmeler yapacağız. 16 aydır Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Halkımız çalışmalarımızın farkında. Bu yönde de çok güzel değerlendirmeler oldu. Biz, kurumsal olarak halkımızla yine iç içe olacağız ve yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

 

BAŞKAN ÇİFTÇİ'DEN PROGRAMA DAVET

Cuma günü Şanlıurfa'da bir dizi açılışlara katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programına tüm halkı davet ederek konuşmasını sürdüren Başkan Nihat Çiftçi, "Cumhurbaşkanımız Cuma günü Şanlıurfa'da olacaklar. Ziyaretleri sırasında çeşitli açılışlar yapılacak. Gerek Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın 2016 yılında yapmış olduğu 176 milyon liralık yatırımın da açılışlarını gerçekleştirecek. Bununla birlikte devletimizin yaptığı diğer yatırımların açılışları yapılacak. Tüm halkımızı açılış programlarına davet ediyoruz. Bilindiği gibi Şanlıurfa misafirperver bir şehir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı her zaman bağrına basan bir şehir. Çok güzel bir ev sahipliği yapacağımıza inanıyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2017, 21:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195