Title of a News Article

Urfa'da kesilen eşeklerle ilgili flaş açıklama...

.

Urfa'da kesilen eşeklerle ilgili flaş açıklama...
banner206

 Ulusal ve yerel medyada yer alan ‘Kesilen 4 eşek kafası bulundu’ haberleri üzerine Siverek Belediyesinden açıklama  geldi.
Siverek Belediye Başkan yardımcısı Hasan Baydilli, tarafından yapılan açıklamada, denetimler sırasında tek tırnaklı olarak bilinen hayvan etine rastlanmadığını belirtti.
Baydilli, “İlçemiz kırsalında kesilmiş halde bulunan 4 tane merkep (eşek) kafası ve derileriyle ilgili ulusal ve yerel medyada yer alan haberler üzerine, Zabıta Müdürlüğümüz ekiplerince ilçe genelindeki tüm kasap ve et ürünleri satışının yapıldığı işyerlerine yönelik denetimler yapılmıştır” dedi.

—Tek tırnaklı hayvan etine rastlanmamıştır.
Başkan Yardımcısı Baydilli, “Yapılan denetimlerde kesinlikle tek tırnaklı olarak tabir edilen eşek ve benzeri hayvan etine rastlanmamıştır. Halkımız bu konuda kesinlikle müsterih olsun” diye konuştu.

—Denetimlerimiz aralıksız devam ediyor
Denetimlerin gece-gündüz devam ettirildiği söyleyen Baydilli, “Vahşice yapılan bu eylemde yer alan faillerin bulunması hakkında Belediyemizce de çalışma yapılmaktadır. Halkımızın sağlığını tehlikeye atacak hamle ve işlemlerde bulunan kim olursa olsun tespiti halinde gerekli yasal mevzuatın yapılacağını halkımızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadelerini kullandı.

—Şüpheli durumları mutlaka bildirin.
Vatandaşlara da çağrıda bulunan Baydilli, “Halkımız, toplum sağlığını ilgilendiren durumlarda şüpheli gördükleri her hususu hiç çekinmeden bizlere bildirmelidir” açıklamasında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2017, 22:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142