Title of a News Article

Urfa'da onlar için mevlit okutuldu

Urfa'da onlar için mevlit okutuldu
banner206

Türk Kızılayı'na bağışta bulunan merhum bağışçılarının ruhlarına atfen, Türk Kızılayı Şanlıurfa Şubesi tarafından Eyyüp Peygamber Camiinde mevlit okutuldu.

Kızılay Haftası, Şanlıurfa’da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. 28 Ekim 4 Kasım tarihleri arasında kutlanmakta olan hafta dolayısı ile Kızılay Şanlıurfa Şubesi de bir dizi etkinlikler düzenliyor. Bu etkinlikler çerçevesinde, Türk Kızılay Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından Türk Kızılayı’nın merhum bağışçıları için Şanlıurfa Eyyüp Peygamber Camiinde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Yaptıkları etkinliklerle ilgili açıklama yapan Kızılay Şanlıurfa İl Başkanı Opr. Dr. Ahmet İnan, “Kızılay Haftası içersinde vatandaşlarımıza hijyen malzemesi, gıda kolileri ve çocuklarımıza muhtelif hediyeler dağıttık. Bugünde Kızılay'ımıza, bugüne kadar bağış yapmış olan ve rahmeti rahmana kavuşan Kızılay gönüllülerimizi Mevlid-i Şerif okutarak rahmetle yad ettik” dedi.

İkindi namazından sonra gerçekleştirilen mevlit programında Türk Kızılayı'na bağışta bulunan merhum bağışçılar rahmet ve minnetle anılarak dualar edildi.

Şanlıurfa Kızılay Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen programa; Şanlıurfa Kızılay Şube Başkanı Dr. Ahmet İnan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kızılay Bağışçıları, Kızılay Gönülleri, Protokol Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2020, 15:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195