Title of a News Article

Urfa'da şok olay! Cesedi bulundu

.

Urfa'da şok olay! Cesedi bulundu
banner206

 Şanlıurfa’da 6 gündür haber alınamayan Mahmut Mermertaş’ın cesedi bulundu. Bozova yakınlarında eski bir fabrikada cesedi bulunan Mermertaş’ın, kafasına taşla vurularak öldürüldüğü tespit edildi.

 

UĞUR BUDAK

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde işçi olarak çalışan 33 yaşındaki Mahmut Mermertaş, 10 Şubat’tan bu yana kayıplara karıştı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde zabıta olarak görev yapan Ağabeyi İsmail Mermertaş, kardeşinden haber alamayınca Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne kayıp başvurusunda bulundu.

 

Taşla kafasına vurularak öldürülmüş

Alınan bilgiye göre; Güvenlik güçleri, Bozova İlçesi yakınlarında bulunan atıl durumdaki eski bir fabrikada ceset buldu. Taşla kafasına vurularak öldürüldüğü tespit edilen cesedin, 6 gündür haber alınamayan Mahmut Mermertaş’a ait olduğu tespit edildi. Adli Tıp Kurumuna götürülerek otopsisi yapılan Mermertaş’ın cesedi, ailesine teslim edildi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, Mahmut Mermertaş’ın katil zanlılarına ulaşmak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Bu arada tespihlere merakıyla da bilinen Mermertaş’ın daha önceleri Şanlıurfa’ya gelen Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakanlara tespih hediye ettiği öğrenildi. Mermertaş’ın sosyal medya hesabındada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlarla birlikte çektirmiş olduğu fotoğraflar yer alıyor.

 

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2016, 17:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet akkuş
Mehmet akkuş - 8 yıl Önce

Yasini tanırım sanmam öyle bi cinayeti işlesin

Ali
Ali - 8 yıl Önce

Allah kahr etsin

ramazan
ramazan - 8 yıl Önce

ben yasini tanırım o çok uyuzdur yapar beklenir

saf
saf @ramazan - 7 yıl Önce

nerden tanırsın yavşak Allah yardım etsin size cahil insanlar...

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142