Title of a News Article

Urfa'da temeli atılıyor

.

Urfa'da temeli atılıyor
banner206

Şanlıurfa’da spor tesisi altyapısının zenginleşmesine katkı sağlayan ve her ilçeye spor kompleksi yaparak gençlerin hizmetine sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bir ilke daha imza atarak ‘tenis dünyası’ yaptırıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaköprü İlçesi Seyrantepe Mahallesi’ne kazandırılacak Tenis Dünyası resmi temel atma töreni gerçekleştirilecek. 15 bin 469 metrekarelik alana inşa edilecek olan Tenis Dünyasında, 3’ü açık 1’i kapalı olmak üzere toplam 4 tenis kortu ile hizmet verecek. Ayrıca fitness salonu, çocuk oyun alanı, koşu parkı, çalışma alanı ve idare binalarının yer aldığı tesis, Şanlıurfa’nın ilk tenis kortu unvanına sahip olacak.

 

ÇOCUK OYUN DÜNYASININ TEMELİ DE ATILIYOR

Gençlerin spor faaliyetlerini daha sağlıklı yürütmesi için Seyrantepe'de Büyükşehir belediyesi tarafından yaptırılacak semt sahasının temeli Perşembe günü (11.05.2017) saat: 13.00'da atılacak.

Karaköprü Orman Bölge Müdürlüğü bitişiğinde 30 Bin metrekareden oluşan Çocuk ve Gençlik Oyun Dünyası projesinde 18 adet farklı oyun grubu, macera parkuru, masa tenis alanları, langırt oyun masaları, 10 kaydırak, yüksek halatla tırmanma parkuru, biyolojik gölet, su oyun alanı, kum havuzu, oturma birimleri, piknik alanları, kamelyalar, trambolin, tırmanma duvarı, boyama duvarı, kuru havuzlarıyla Şanlıurfalı çocuk ve gençlerin hizmetine sunulacak. Çocuk oyun dünyasının resmi temel atma töreni yine Başkan Nihat Çiftçi'nin katılımıyla Perşembe günü (11.05.2017) saat: 14.00'da atılacak.

tenis dünyası, Çocuk oyun dünyası ve semt sahasının Perşembe günü (11.05.2017) saat: 12.30'da yapılacak resmi temel atma törenine Başkan Çiftçi, spor severleri davet etti.  

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2017, 18:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
dede
dede - 7 yıl Önce

Boş işler adam gibi park yapın

SIRADAKİ HABER

banner195