Title of a News Article

Urfa'da, yurtta karantinaya alınan hastaların durumu içler acısı..

Tüm dünyayı kasıp kavuran covid19 salgını etkisini sürdürüyor. Türkiye'de de etkili olan salgında sonucu pozitif çıkan vatandaşların yurtlardaki karantina günleri pek iç açıcı değil.

Zeytindalı Öğrenci yurdunda karantina altına alınan hastalar bölgede güvenlik önlemi alan polislerle polemiğe girdiler. İşte o görüntüler...

Sosyal medya aracılığıyla bizlere ulaşan karantinadaki bir vatandaş, yurttaki çirkin görüntüleri gözler önüne serdi. Hastanelerde ki yetersiz nedeniyle birçok yurtta karantina altına alınan pozitif vakaların tutulduğu alanlar sağlık kurallarına bir hayli uzak.

Şanlıurfa'da, karantinada tutulan bir vatandaş Urfastar WhatsApp ihbar hattına attığı görüntülerle, karantinada olduğunu belirterek sağlık koşullarının çok kötü olduğunu söyledi.

Haliliye ilçesi Sırrın Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan Zeytindalı Öğrenci kalan 6 kişilik bir aile, yurttaki yaşam koşullarından şikayetçi olduklarını dile getirdiler. 6 kişiden oluşan ailenin tümü covid19 salgınına yakalandı ve karantinaya alındılar. Yurtta bulunan yatakların, lavaboların hijyensiz olduğunu gösteren görüntüleri paylaşan aile, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya seslerini duyurmak istiyorlar.

Aile, biran önce kaldıkları yurdun temizlenmesini istiyor. 

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2020, 21:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet
ahmet - 4 yıl Önce

biz öğrenciler o yurtlarda kalıyoruz bir gün sesimizi çıkarmadık yazıkk

hijyen
hijyen - 4 yıl Önce

bi zahmet kullandığıniz yerleri temizleyin

afatsum
afatsum - 4 yıl Önce

yetkililerin acilen bu duruma çare bulmaları gerekiyor bu insanlar bunları hak edecek bir şey yapmadılar

SIRADAKİ HABER

banner195