Title of a News Article

Urfa'daki o cinayetle ilgili flaş gelişme...

.

Urfa'daki o cinayetle ilgili flaş gelişme...
banner206
 ŞANLIURFA'da 19 yaşındaki Ceylan Badem, evde ensesinden tabancayla vurularak öldürüldü. Başlatılan soruşturma kapsamında, ablasını vuran 14 yaşındaki kızkardeş Berivan ile ile cinayeti azmettirdiği iddia edilen baba Mustafa Badem tutuklandı.

Geçen pazartesi günü Yakubiye Mahallesi'nde silah sesi duyanlar, gittikleri ve kimsenin bulunmadığı Badem ailesinin evinde Ceylan Badem'i kanlar içerisinde buldu. Vatandaşların ihbarıyla eve gelen polis inceleme başlatırken, sağlık ekiplerinin kontrolünde Ceylan Badem'in ensesine sıkılan kurşun nedeniyle öldüğünü belirledi.

Olayı soruşturan polis, bu sırada mahalleden uzaklaşmaya çalışan Ceylan'ın annesi Cemile, babası Mustafa, ağabeyi Şahin, kızkardeşi Berivan ve yengesi Gülbahar Badem'i gözaltına aldı.

 

CİNAYETİ BERİVAN ÜSTLENDİ

Çocuk Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan şüphelilerden Berivan Badem, ablasını kendisinin öldürdüğünü itiraf etti. Ablasının sık sık, ailesinin istemediği cezaevine giren Hamit Y. ile görüştüğünü ve olay günü de aynı nedenle evde tartışma çıktığını söyleyen Berivan Badem, kendisinin de bu nedenle tabancayla cinayeti işlediğini öne sürdü.

 

BABA- KIZ TUTUKLANDI

Ailenin diğer fertleri ise Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamalarında suçsuz olduklarını ifade etti. Sorgulaması tamamlanan şüpheliler, öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan Berivan Badem 'kasten adam öldürme', baba Mustafa Badem ise 'cinayete azmettirme' suçlarından tutuklandı. arak cezaevine gönderildi.

Mahkeme diğer şüpheliler anne, ağabey ve yengeyi ise tutuksuz yargılamak üzere serbest bıraktı.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2016, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195