Title of a News Article

Urfa Emniyeti'nden yalanlama geldi...

.

Urfa Emniyeti'nden yalanlama geldi...
banner206

 Sürücü sağlık raporlarının yeni yıldan itibaren Devlet Hastanelerinden 350-400 TL civarında bir fiyatla alınacağı yönündeki söylentiler üzerine ehliyetini yenileriyle değiştirmek isteyen vatandaşlar, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne akın etmeye başladı. Ancak İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, sağlık raporu ile ilgili fiyat iddiaları yalanlandı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Uygulama ve Denetleme Daire Başkanlığı tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, son günlerde sosyal medyada; “2017 Ocak ayından itibaren sürücü sağlık raporlarının Devlet Hastanelerinden 350-400 TL civarında bedel ödeyerek alınacağı” şeklinde haber ve duyurular paylaşıldığı belirtilerek, şunlara yer verildi;

Sürücü sağlık raporları;

“Sürücü adayları ve sürücülerde aranacak sağlık şartları ile muayenelerine dair yönetmelik” hükümleri kapsamında Aile Hekimliği, Devlet Hastaneleri veya Özel Hastanelerden alınmaya devam edilecektir. Sosyal medyadaki haberler gerçeği yansıtmadığı gibi; bu yönde genel Müdürlüğümüzce herhangi bir çalışma yapılmamaktadır. Önemle duyurulur.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2016, 15:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142