Title of a News Article

Urfa Emniyetinden flaş açıklama...

.

Urfa Emniyetinden flaş açıklama...
banner206
 Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada,  2015 yılı itibariyle Şanlıurfa’da bugüne kadar 2 Bin 890 uyuşturucu kullanan şahıs ve  Bin 749 uyuşturucu satıcısı hakkında adli işlem yapıldığı bildirildi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, sivil toplum kuruluşlarının polislerin uyuşturucu ile mücadele etmediği yönündeki açıklamalarına yönelik cevap verildi. “Uyuşturucu ile mücadele sadece polisin yakalamaları ile çözülecek bir sorun değildir” denilen açıklamada şunlara yer verildi;

“Tüm kurumların eşgüdümlü olarak çalışması ve sorumluluk alması ile mücadele edilebilinir ki Urfa’da bu çabanın olduğunu söyleyebilirim.

“Polis çalışmıyor bu yüzden uyuşturucu bitmiyor” anlayışı doğru değildir.

2015 yılı itibariyle Şanlıurfa ilinde bugüne kadar ;

2890 uyuşturucu kullanan şahsa 1749 uyuşturucu satıcısına yakalanarak adli işlem yapılmıştır yani 4639 şahsa adli işlem yapılmıştır. Toplam 1050 şahıs tutuklanarak cezaevine konmuştur yargılanmaları devam etmektedir .

3.373  uyuşturucu  olayına müdahale  edilmiştir 

251 kg eroin

 5 ton 857 kg esrar

5470 kök kenevir

93.023 uyuşturucu hap ele geçirilmiştir.

Asayiş Şube Önleyici Ekipler Yunus Timleri Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü

Kaçakçılık Organize Suçlar Şube Müdürlüğü koordineli planlı bir şekilde yoğun bir çalışma içerisindedir. Bu ilde 2.5 milyon insanın yaşadığını göz önünde bulundurmanız gerekir, bizler seferberlik ilan ederek bu rakamlara ulaştık birçok büyük şehirde bu başarıyı göremezsiniz.

 Bugün itibariyle Kendi bünyemizde [email protected]  isimli ihbar hattını devreye koyuyoruz.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2016, 16:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Urfalı
Urfalı - 7 yıl Önce

Sonuç kaç tanesi tutuklu olacak hiçbiri serbest bırakılacak.

SIRADAKİ HABER

banner195