Title of a News Article

Urfa Emniyetinden flaş karar…

.

Urfa Emniyetinden flaş karar…
banner206

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, internet kafe ve oyun salonlarının camlarının şeffaf olması, dışarıdan bakıldığında içerisinin görülebilir olması şeklinde karar aldı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, şunlara yer verildi;

“Günümüzde internet ortamlarının her türlü bilgiye ulaşmasına olanak sağladığı bu durumun özellikle çocuk kullanıcıları olumsuz etkilere açık hale getirmekte, çocuklarımız ve gençlerimizin sağlıklı bir şekilde bedeni ve ruhi gelişimini tehdit etmekte, toplumsal ve ahlaki değerleri yıpratmaktadır.

İnternet kafelerin olumlu amaçlara ve uygun kullanım şartları içerisinde faydalanılmasını teşvik etmek ve yönetmeliklere uygun şekilde faaliyette bulunmalarını sağlamak amacıyla; Şanlıurfa Valiliği Olurları ile çocuklarımızın internet ortamlarından güvenli ve uygun kullanım şartları içerisinde faydalanması amacıyla ilimizde faaliyet göstermekte olan internet kafe ve oyun salonlarının camlarının şeffaf olması, dışarıdan bakıldığında içerisinin görülebilir olması şeklinde karar alınmıştır.

Konu ile ilgili olarak çocukların korunması ve kamu esenliğinin sağlanması amacıyla denetimlerimiz aralıksız devam etmektedir.”

 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2016, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195