Title of a News Article

Urfa eski Emniyet müdürü firarda...

.

Urfa eski Emniyet müdürü firarda...
banner206
Şanlıurfa eski Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu halen firarda...
FETÖ'ye yönelik dava ve soruşturmalarda haklarında yakalama kararı olan Fetullah Gülen, Emre Uslu, Ekrem Dumanlı, hakim, savcı ve iş adamlarının yanı sıra bazı emniyet müdürleri de firari durumda.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün, "şikede kumpas" yaptığına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün 19 Nisan'da düzenlediği operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan eski Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı, eski Fatih Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şerif Ali Tekalan, eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Osman Karakuş, eski Şanlıurfa Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, eski Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mutlu Ekizoğlu ve avukat Halil İbrahim Koca adreslerinde bulunamadı.
 
Zanlılardan Dumanlı, Tekalan, Karakuş ve Koca'nın yurt dışında olduğu, Likoğlu ve Ekizoğlu'nun haklarında yurt dışına çıkış yasağı bulunduğu, bu sebeple ya yurt içinde saklandıkları ya da kaçak yollarla yurt dışına çıkmış olabilecekleri belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2016, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195