Title of a News Article

'Urfa huzurun başkentidir'...

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, çarşı bölgesinde turistlerin yoğun olduğu bölgede esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip, hayırlı işler temennisinde bulundu. Başkan Kuş, “ İlimiz huzur şehridir. Harekât olmasına rağmen yerli ve yabancı turistlerin yoğunluğunu görüyoruz. Huzurumuzu ve birliğimizi kimse bozamayacaktır. Esnafımızla birlikte Mehmetçiğimize dualar ettik. ” Dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, çarşı bölgesinde turistlerin yoğun olduğu bölgede esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip, hayırlı işler temennisinde bulundu. Sık esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen ve talepleri birinci ağızdan dinleyip anında çözümler üreten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, hafta sonu mesaisinde de Haşimiye bölgesindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip, hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnafın taleplerini dinleyen Başkan Kuş, yerli ve yabancı turistlerle de yakından ilgilenip, Şanlıurfa’nın huzur şehri olduğunu belirtti. İletilen taleplerin yerine getirilmesi için ilgilileri talimatlandıran Başkan Kuş, huzur vurgusu yaparak, yerli ve yabancı turistleri Şanlıurfa’ya ve Eyyübiye’ye davet etti. Kimsenin Şanlıurfa’nın huzurunu bozamayacağını da belirten Başkan Kuş, esnafla birlikte sınırda harekatta bulunan Mehmetçik için de bol bol dua etti.


Yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağının yine İlimiz ve ilçemiz olduğunu belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, esnaf ve vatandaşlar tarafından gezi esnasında kendisine iletilen taleplerin de Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte hareket ederek kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını söyledi. Başkan Kuş, ‘’Haşimiye meydanındaki esnaflarımızla buluştuk. Ucuzluk Pazarı ile ilgili sıkıntıları bizlere ilettiler. Bizler de esnaflarımızın talebini yerine getirme adına İnşallah Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte sıkıntıları bir bir ele alıp, bu sıkıntıların kısa sürede çözüme kavuşması için el birliğiyle çalışacağız. Tabii burası Turizm havzası, gerek yerli turizm, gerekse yabancı turizmcilerin uğrak yeri. Bu açıdan bu bölgemiz bizim için çok önemli. Bölgemiz ilimizin aynası durumunda. Bu konuda Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül’ün de hassa davrandığını biliyoruz. İnşallah kısa süre içinde bu sıkıntıları bir bir gidereceğiz. “dedi.

Barış Pınarı Harekâtına da değinen Başkan Kuş, ‘’Barış Pınarı Harekâtını da esnaflarımızla beraber istişare ettik. Bu harekattan dolayı Cumhurbaşkanımıza şükranlarını ilettiler. Bir bayram havası var. Sınırımızda çatışmaların olmasına rağmen halkımız çok ciddi manada havzamızı doldurmuş. Turizm noktasında herhangi bir aksaklık yok. Yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası yine ilçemiz olmuş. Urfa ve Eyyübiye huzur şehridir. Buradan da tüm yerli ve yabancı turistleri huzurun başkenti olan ilimize bekliyoruz. Harekattaki tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bizlerin de en büyük temennisi inşallah şehitlik mertebesi bir gün bizi de bulur. Tekrardan şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. “şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2019, 18:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142