Title of a News Article

Urfa için anlamlı kampanya...

.

Urfa için anlamlı kampanya...
banner206
 İzmir Kahramanlar Lions Kulübü, sokaktaki çocuklar ve gençler için kitap toplama kampanyası düzenledi. Kampanya ile, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Mardin'deki çocuklara gönderilmek üzere İzmir ve Ankara'dan 2 bin 937 kitap toplandı.

Farklı sosyal sorumluluk projelerine imza atan Kahramanlar Lions Kulübü, bu kez sokak çocuklarına yararlı olmak için kitap kampanyası düzenledi. "Okumak, kuşlar gibi uzak diyarlara gitmektir" sloganı ile başlayan projede, ağustos ayında İzmir ve Ankara'da 2 bin 937 kitap toplandı. Toplanan kitaplar Kahramanlar Lions Kulübü önderliğinde Türkiye Sokak Çocukları Vakfı'na teslim edildi.

Bayraklı Hilton Garden Inn'de düzenlenen gecede Kahramanlar Lions Kulübü Başkanı Esra Demirkıran, İzmir Vali yardımcısı Cemil Özgür Öneği, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Karaçanta, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Asuman Nesibe Gül, İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına Metin Ender Karabulut ve Türkiye Sokak Çocukları Vakfı Başkanı Melek Dilber Mumcuoğlu ile Ankara'dan katılan Osman Önal'a teşekkür plaketi verdi.

Plaket töreninde konuşan Türkiye Sokak Çocukları Vakfı başkanı Melek Dilber Mumcuoğlu, "Yakın zamanda kitapları göndereceğimiz bölgedeki ekiplerimize kitaplarımız ulaşacak. Kitapları tekrar inceleyerek çocuklara uygunluk derecelerine göre dağıtacaklar. Umarım bu kampanya daha uzun soluklu devam eder" dedi.

Kahramanlar Lions Kulübü Başkanı Esra Demirkıran projede yer alan herkese teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2016, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195