Title of a News Article

Urfa için müjdeli haber!

.

Urfa için müjdeli haber!
banner206

 Şanlıurfa'da son yıllarda çok sayıda kişinin canına mal olan uyuşturucu maddenin önüne geçmek için bir dizi çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmalardan birisini de Eyyübiye Belediyesi hayata geçirecek. Mehmet Ekinci Başkanlığındaki Eyyübiye Belediyesi, madde bağımlılarına yönelik 'Rehabilitasyon Köyü' kurabilmek için kolları sıvadı.

Eyyübiye Belediyesi, Kamu Hastaneler Birliği ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü iş birliğiyle Akçakale Yolu üzerinde  yapılması planlanan 'Rehabilitasyon Köyü' için inşaat çalışmalarına yakın zamanda başla-nacağı belirtiliyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesi olarak, uyuşturucu ve benzeri zararlı alışkanlıklarının tuzağına düşmüş gençleri topluma kazandırmak için Rehabilitasyon Köyü projeleri olduğunu belirterek, “Rehabilitasyon Köyü'nün inşaatına kısa bir süre içerisinde başlanacak. Burada gençlerimizi tedavi etmekten daha önemlisi onları o duruma iten sebepleri ortadan kaldırmak istiyoruz. Çünkü gençler bizim geleceğimiz. Bir nesli kaybedersek geleceğimizi kaybederiz” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Murat Demirkol ise, yaptığı açıklamada, “Eyyübiye Belediyesi, Eyvan derneği, Kamu Hastaneler Birliği ve Aile Sosyal Politikalar  İş Birliğinde ilimizin ayrı bir sorunu olan madde bağımlılarına yönelik bir rehabilitasyon merkezi açma çalışmalarımız da devam etmektedir.  Bunu da yeni Akçakale yolu üzerinde yapacağız. Burada madde bağımlıları tedavi görecek” demişti.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2015, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195