Title of a News Article

Urfa ile birlikte 15 ilde FETÖ operasyonu

Urfa ile birlikte 15 ilde FETÖ operasyonu
banner206

Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 15 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda, gözaltına alınan 22 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütle bağlantısı ve polis okulu öğrencilerinin mahrem imamı olduğu öne sürülen aktif görevde bulunan bir astsubay, 2 öğretmen, 1 SGK memuru, 6 özel sektör çalışanı ve polislerin bulunduğu 22 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelileri yakalamak için 10 Adana merkezli İstanbul, Ankara, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Balıkesir, Hatay, Karaman, Erzurum, Elazığ, Van, Konya ve İzmir'de şafak vakti eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, 22 şüpheli gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan şüphelilerden polis okulu abisi oldukları öne sürülen Halis B., Kasım O., Mehmet A., Mustafa Y., Şuayıp K. ve Yusuf T., tutuklanırken, 16 kişi serbest bırakıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195