Title of a News Article

Urfa MİSİAD TFF'yi göreve davet etti

.

Urfa MİSİAD TFF'yi göreve davet etti
banner206

Şanlıurfa Genç MİSİAD, TFF 1. Lig'den şike iddiaları ile düşen Şanlıurfaspor'un düşürüldüğü yönündeki haberlere destek verdi.

Şike iddialarının konuşulduğu bu bir kaç gün içerisinde, Şanlıurfaspor'un küme düşmesinde şikeye karışmış ve düşürülmüş yönündeki söylemler çık gibi büyüyor.

Bu desteklerden biri de Şanlıurfa Genç MİSİAD'tan geldi. Şanlıurfa Genç MİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Boz, yaptığı yazılı açıklamada, Şanlıurfa’nın tek marka değeri olan Şanlıurfaspor’a destek vererek, “memleketimizin marka değeri olan şanlı takımımız Urfa’nın dışa açılan yüzü insanlarımızın, gençlerimizin, şehrimizin ambiyansı aynası tek bağlılığı olan Şanlıurfaspor’umuzu son günlerde ilgilendiren şike davası haberleri ve insanlarımızın taraftarlarımızın sosyal medyada yoğun olarak takımımızın hakkını aramaya çalışması taktire şayandır isimleri geçen gerçek veya tüzel kişilerin hakkında çıkan bazı haberler ve ses kayıtlarının incelenmesini eğer haklı eğer haksız sonucu en kısa zamanda TFF Yönetim Kurulunun gerekli hassasiyeti gösterip tatmin edici bir şekilde sonuçlandırması arzu edilen bir tavsiyedir. Türkiye Futbol Federasyonuna ve ilgili kurullarına güvenimiz tamdır. Şayet böyle bir olayın bürokrasiye kurban edilmemeli ben güçlüyüm sen güçsüzsün diyaloguna girilmelisini siyasetin, sporun ve futbolun üstünden elinin çekmesini canı gönülden istiyoruz bırakın takımları şampiyon yapan yönetimleri, hocası, futbolcusu, taraftarı ile bütünleşsin. Başarıda da ortak olsunlar Başarısızlık tada yani herkesi ailesinin birlikteliğine bırakın. Saygılarımızla.”

 

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2017, 12:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfali63
urfali63 - 7 yıl Önce

KEŞKE HERKES SENİN KADAR DÜŞÜNCELİ OLSA EMİN REİS

SIRADAKİ HABER

banner195