Title of a News Article

Urfa'nın en büyük sorununa neşter atılıyor

Urfa'nın en büyük sorununa neşter atılıyor
banner206

Şanlıurfa'da, bitmek bilmeyen arazi anlaşmazlığı kavgalarının önüne geçilmek için olağan toplantılar yapılmaya başlandı.

Şanlıurfa Valiliğinde bugün gerçekleşen toplantıda, hazine arazileri üzerinde yaşanan sıkıntılar ve çözüm önerileri konuşuldu.

Hazine arazileri üzerinde yaşanan olaylar kanla son buluyor. Son olarakta bir kaç gün önce yine arazi anlaşmazlığı nedeniyle silahlar konuşmuş, 5 kişi hayatını kaybetmişti. 

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in talimatları doğrultusunda bugün olağan toplantı gerçekleşti ve bu konuya neşter atıldı. 

Bilgilendirme ve değerlendirme toplantısına; Vali Abdullah Erin'in yanı sıra, Haliliye Kaymakamı Metin Esen, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, il Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, Tarım İl Müdürü Dr. Murat Çakmaklı, GAP Bölge Müdürü Hasan Kılıç, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyüpoğlu ve birçok kurum amiri katıldı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, gerçekleşen toplantıyı kamuoyuna şu cümlelerle duyurdu;

"İlimizdeki mera ve hazine arazilerine yönelik sıkıntıları ve çözüm önerilerini ele aldığımız bilgilendirme ve değerlendirme toplantısını gerçekleştirdik."

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2020, 19:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195