Title of a News Article

Urfa'nın unutamadığı isim coşkuyla uğurlandı

Urfa'nın unutamadığı isim coşkuyla uğurlandı
banner206
 Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayınlanan son Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Şanlıurfa eski Valisi, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Kent Protokolü, kanaat önderleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşların yoğun katılım gösterdiği coşkulu bir uğurlama töreniyle Bursa Valiliği’ne veda etti.



Oldukça duygusal anlar yaşayan Küçük yaptığı konuşmada: "Görev süresini tamamlayan bir insan şu manzarayı gördükten sonra başka ne ister. Ayrılıklar normalde biraz hüzünlüdür ve buruktur. Ama bugün sizlerin coşkusunu görünce ne mutlu bana diyorum. Değerli arkadaşlarım iki buçuk senedir Bursa’da sizlerin desteği ve duaları ile görev yaptım.  19 senesi Kaymakamlık, 10 senesi de Valilik olmak üzere toplam 30 seneye yakın görev aldım. Devlet kademelerinde gelip, gitmek vardır. Bu işlerin tabiatı budur. Mühim olan alnının akıyla ve sevenlerle bir arada olarak ayrılmak. Ben bu görevi bana tevdi eden başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Günün anısına uzun kuyruk oluşturan vatandaşları kırmayarak fotoğraf çektiren Küçük, Heykel’de bulunan Tarihi Valilik Binasından ayrıldı.
Vali Küçük, Urfalılar tarafından unutulmaz isimler arasında yer almıştı. 

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2018, 20:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195