Title of a News Article

Urfa'nın yol ağı genişliyor

.

Urfa'nın yol ağı genişliyor
banner206

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde yaşanan trafik yoğunluğunu en az'a indirmek amacıyla birçok çalışmaya imza atan Büyükşehir Belediyesi, şehrin yol ağını da genişletiyor.

 Karaköprü ile Haliliye'yi birbirine bağlayacak olan çelik köprülerin yapımını hızla sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 25 ve 36 metre genişliğindeki yapımı devam eden çelik köprüleri tamamlamasıyla birlikte şehir trafiğini büyük ölçüde rahatlatmayı hedefliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına aralıksız devam edilen çelik köprülere beton dökme işi gerçekleştirilirken köprülerin devamı olan bulvarlarda da çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Şanlıurfa-Mardin kara yolu üzerindeki çelik köprüleri Karaköprü ilçesine bağlayacak olan 50 Metre genişliğinde ki Turgut Özal Bulvarında stabilize çalışmaları tamamlandı.

Aynı çelik köprüler üzerinden Şanlıurfa'da yapılması planlanan 1700 yataklı şehir hastanesine vatandaşların daha rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 1700 yataklı şehir hastanesi caddesinde yarma dolgu işlemlerinin ardından stabilize çalışmalarında da sona geldi.

Şanlıurfa'ya kaliteli ulaşım hizmeti vermek için Büyükşehir Belediyesi olarak gece-gündüz, yaz-kış ve hafta sonu demeden büyük bir özveri ile çalıştıklarını belirten Başkan Çiftçi, Kent merkezinde deforme olmuş yollarda asfalt çalışması yaparken diğer yandan da Karaköprü ve Haliliye'yi birbirine bağlayan çelik köprülerde sona yaklaşıldığını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2017, 13:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet
ahmet - 7 yıl Önce

çalışma çok çok çoooooook yavaş

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142