Title of a News Article

Urfa, o projeye kavuşuyor

.

Urfa, o projeye kavuşuyor
banner206

Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa’ya yapılması planlanan fuar merkezi protokolü imzaladı.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Mehmet Ali Cevheri, Mehmet Akyürek, Ahmet Eşref Fakıbaba ve AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün eşlik ettiği Bakan Elvan, belediye girişinde Başkan Çiftçi tarafından karşılandı.

Başkan Çiftçi’den Şanlıurfa’da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Elvan, Şanlıurfa’da yapılması planlanan 22 Milyon TL’ye mal olacak fuar merkezi ile ilgili Büyükşehir Belediyesi ile protokol imzalandı. Böylece fuar merkezinin yapılması için en kısa sürede çalışmalara başlanacak.

Bu arada daha önce Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından fuar merkezi için protokol yapılmıştı. Ancak ŞUTSO’ya yönelik yapılan FETÖ operasyonlarından sonra bu proje askıya alınmıştı. 

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2017, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195