Title of a News Article

Urfa otogarında bomba denetimi

Urfa otogarında bomba denetimi
banner206

Şanlıurfa'da, polis ekipleri şehirlerarası otobüs terminalinde eğitimli köpek ile valizlerde bomba araması yapıldı, şüpheli görülen kişiler kimlik kontrolünden geçirildi.

Bursa'da geçen 27 Nisan günü canlı bomba olarak eylem düzenleyen teröristin Şanlıurfa otogarından gittiğinin belirlenmesinin ardından polis, kentteki otogar ve havalimanında güvenlik önlemlerini arttırdı. Polis ekipleri bugün de otogarda 'Hera' isimli bomba eğitimi almış köpeği kullanarak denetim yaptı. Otogarda şüpheli görülen ve polisin kimliklerini kontrol ettiği kişilerin, valizi de eğitimli köpek Hera tarafından bomba taramasından geçirildi.

 

UYUŞTURCU SATICISI YAKALANDI

Otobüs terminalinde polislerin yaptığı denetimde, hakkında 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan yakalama kararı bulunan Kadir Ö. yakalandı. Cübbeli ve sarıklı şüpheli, polis tarafından kelepçelenerek Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Polislerin denetimi sırasında kimliği bulunmayan ve Mersin'e gideceğini söyleyen 18 yaşından küçük bir kişi de Çocuk Polisi Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2016, 22:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195