Title of a News Article

Urfa sağlık camiası yasta!

Urfa sağlık camiası yasta!
banner206

Şanlıurfa'da Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan 22 yaşındaki Sultan Akay, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. 

Kaza, Şanlıurfa-Adıyaman karayolunun 40'ıncı kilometresinde meydana geldi. Kemal D. yönetimindeki 63 BM 347 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada Hemşire Sultan Akay ve meslektaşı Kemal D. ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 acil sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, daha sonra ambulansla Bozova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç hemşire, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını kaybederken, Kemal D.'nin de durumunun kritik olduğu öğrenildi. 

BAŞHEKİM KAYA, BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI

Bu arada Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Kaya, hastanelerinde görev yapan Sultan Akay'ın vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayınladı.

Başhekim Kaya, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Hastanemizde görevli sağlık memuru Sultan Akay'ı elim bir trafik kazası sonucu kaybetmeş olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Genç yaşına rağmen hastanemizin saygın ve sevilen bir değeri olan sağlık memurumuza Allah'tan rahmet diliyorum.  Kederli ailesinin ve sağlık camiamızın başı sağolsun."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195