Title of a News Article

Urfa şehidini uğurladı

Urfa şehidini uğurladı
banner206

1 Haziran’da Şanlıurfa-Hilvan yolunda trafik kazası geçiren ve o günden bu yana tedavi gören Polis Memuru Nail Akdoğan hayatını kaybetti.

1 Haziran 2014 tarihinde Şanlıurfa’ya gelen hakim ve savcılar heyetini Diyarbakır’a ulaştıran polisler, Diyarbakır dönüşünde Hilvan’a 6 kilometre kala kaza geçirdi. Nail Akdoğan’ın kullandığı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesi sonucu devrilirken, Zafer Y. ve Nail A. adında 2 polis memuru yaralanmıştı.  Yaralılardan 10 yıllık Polis Memuru olan Nail Akdoğan, 13 gündür yaşam mücadelesi verdiği Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti. Evli ve 2 yaşında bir çocuğu bulunan 31 yaşındaki Akdoğan için Urfa İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde resmi tören düzenlendi.

Törene Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Urfa Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ademoğlu, Jandarma Alay Komutanı Albay Selman Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, polis ve askeri erkan hazır bulundu. Şehit polisin öz geçmişinin okunmasıyla başlayan törenin ardından Akdoğan’ın cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Niğde’ye götürüldü. 

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2014, 17:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195