Title of a News Article

Urfa şehitler için bir kez daha ayaklandı!

Yaşanan terör olaylarına yurdun dört bir yanından tepkiler çığ gibi büyüyor. Öğlen saatlerinde Şanlıurfa'da yapılan yürüyüşünün ardından akşam saatlerinde bir yürüyüş daha yapıldı.

Ülkü Ocaklarının organize ettiği yürüyüşede on binlerce kişi katıldı. Çoğunluğunu ülkücü gençlerin oluşturdu büyük kalabalık sloganlar eşliğinde Haşimiye Meydanından Abide Kavşağına kadar yürüdü.  İstiklal Marşı okunarak başlanan yürüyüş sloganlar ile devam etti. Emniyet ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı yürüyüşte halktan polise büyük bir destek vardı.“Şehitler Ölmez , Vatan Bölünmez” sloganıyla yola çıkan büyük kalabaklık ellerinde Türk Bayrakları ile gövde gösterisi yaptı. Abide kavşağında gelindiğinde şehitler için Dualar ve Fatiha okuyan kalabalık Ülkü Ocakları Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Nargülü’nün basın açıklamasından sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Konuşmasında terörü lanetleyen Nargülü, “Bu memleket böyle evlarta sahip olduğuca kimse bölemiyecektir. Bu memleket böyle evlatlara sahip olduğu sürece Allah’ın izni ile kimse bölemeyecektir. Bu memleket sahipsiz değildir. Şanlıurfa aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış ve Şanlıurfa Şanlı ünvanını almıştır. Bu Şanlı ünvanı gökten zembille inmemiştir. Bölücü teröristler bunu bilmelidir biz ülkücü gençlik olarak bu memleketi kimseye bırakmayacağız.” Dedi.


Haber: Paşa BENZER

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2015, 00:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195