Title of a News Article

Urfa son gece ayakta...

.

Urfa son gece ayakta...
banner206
15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından Şanlıurfa’da vatandaşların Demokrasi nöbeti devam ediyor.
Bu gece sona erecek olan Demokrasi nöbetine Şanlıurfalılar büyük ilgi gösteriyor. 
Rabia Meydanındaki Demokrasi nöbeti etkinligine Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna BŞB Nihat Çiftçi ve Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol Ak Parti Şanlıurfa eski Milletvekili Hamide Sürücü, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül  ile Eyyübiye Kaymakamı Dr.Oktay Kaya, çok sayıda STK temsilcileri  ile binlerce kişi katılıyor. 
Ankara Beştepede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı konuşma dev ekranda izlenirken gece yarısına kadar çeşitli etkinliklerle Demokrasi Nöbetleri sona erecek. 

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna twitter hesabında yaptığı açıklamada "Vatandaşlarımız bu gece de vatan nöbetinde meydanları doldurdu. Hepsine şükranlarımı sunuyorum " dedi.
Öte yandan eyyübiye Kaymakamı dr. Oktay Kaya tarafından her dilde Korkma baskılı tişört dağıtıldı 

Beyazgül:" Urfa Tarih yazdı "
15 temmuz darbe girişiminin ardından 27 gündür devam eden demokrasi nöbetinleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı talimatlari ile sona ermesinin ardından Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül meydanda toplanan binlerce kişiye teşekkür konuşması yaptı. Urfa ile bir çağ değiştigini ve Urfanın tarih yazdığını ifade ederek konuşmasına baslayan Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül " Urfalılar mekana ve zamana anlam kazandırdılar. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız 4 ile teşekkür etti bu İllerden biriside Urfa oldu sizlere teşekkür ediyorum, çokgüzel sloganlar ürettiniz" FETö'nün Tankı yenemez Halkı dediniz,  " 27 gün boyunca ilk gun ki aşkla meydanları dolduran Medyaya, Polis teşkilatına STK temsilcilerine ve tüm ilçelerimize teşekkür ediyorum "dedi

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2016, 00:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195