Title of a News Article

Urfa Valiliği o olaya el attı!

Urfa Valiliği o olaya el attı!
banner206

Şanlıurfa’da, sağlık merkezinde çalışan bir sağlık personelini dövdüğü iddia edilen Polis Memuru Eyyüp Ö. hakkında soruşturma açıldı ve açığa alındı.

Olay, 11 Haziran Perşembe günü saat 14.00 civarında Haliliye İlçesine bağlı Paşabağı 6 Nolu Sağlık Merkezi’nde meydana gelmişti.İddiaya göre; Sağlık Merkezine gelen ve sivil polis olduğu belirtilen Eyyüp Ö., burada görevli hemşire Sebahat Urlu ile bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Bunun üzerine devreye giren bir başka sağlık personeli Mehmet Demir, Eyyüp Ö. Tarafından darp edildi. Demir’in şikayetçi olduğu sivil polis hakkında soruşturma açıldı. Şanlıurfa Valiliği'nin başlattığı soruşturma kapsamında Eyyüp Ö.’nün açığa alındığı öğrenildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Urfa.63
Urfa.63 - 4 yıl Önce

Sayın valimiz bu gerçeğini örenir gerekeni yapar ınş .. inan urfadaki saglik ocaklar çalışanları konusulmuyor hepsi bir havalı karşındakini hepsini cahil sanıyor ..7 yıldır aynı mahle de aynı evde oturuyom .saglik ocagimiz aynı geçenlerde çocuklar gitmişler sizin aile hepimizin burda değil dir. Diye çocukları geri göndermiş gerçeği saglik bakanlığa şikayet etim ama hala sonuç bekliyorum...Sayın valimiz ilk önce saglik odaklarsa da sisiplin sağlamalıdır milletti niye hor cahil guriyorlar

SIRADAKİ HABER

banner195