Title of a News Article

Urfa Valiliğinde buruk bayramlaşma

Kurban Bayramı dolayısıyla Şanlıurfa Valililiğinde bugün bayramlaşma töreni vardı. Suriye sınırında yaşanan olaylardan dolayı bayramlaşmanın buruk geçtiği görüldü.

Urfa Valiliğinde buruk bayramlaşma
banner206

Kurban Bayramı bayramlaşma töreni Vali İzzettin Küçük’ün ev sahipliğinde Valilik Şeref Salonunda yapıldı. Bayramlaşma programına Vali Küçük’ün yanı sıra Şanlıurfa Milletvekillerinden Seydi Eyyüpoğlu ve Abdulkerim Gök, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatandaşlarla bayramlaşan Vali İzzettin küçük, bayramın Şanlıurfa’ya, bölgeye ve ülkeye hayırlar getirmesini temenni ederek, İslam Coğrafyasına da barış ve huzur gelmesini arzuladı. Vali Küçük, Kobani’de IŞİD ile YPG arasında devam eden çatışmalardan dolayı artık sınırdan sığınmacı gelmediğini belirterek, “Şuana kadar gelen Suriyeli sığınmacıları en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyoruz. Bu bayramı da onlarla birlikte geçireceğiz” dedi.

Vali Küçük ve beraberindekileri, daha sonra Suriyeli mültecilerin ağırlandığı Suruç İlçesine hareket etti.

 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2014, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195