Title of a News Article

Urfa’da ağaç katliamı!

.

Urfa’da ağaç katliamı!
banner206

Şanlıurfa’da Emniyet Caddesi’nde çok sayıda çeyrek asırlık ağaç kesildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Emniyet Caddesi’nde yaklaşık 1 aydır yol yapım ve peyzaj çalışmaları devam ederken, ortaya şok bir görüntü çıktı. Emniyet Caddesi’nde bulunan çok sayıda çeyrek asırlık ağaç, Büyükşehir Belediye Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından kesildiği görüldü. Yolun ortasında bulunan küçük ağaçlar, peyzaj çalışmaları nedeniyle Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından iş makinesiyle yerinden çıkarılırken, kaldırım üzerinde bulunan asırlık ağaçlar ise kökünden kesildi.

 

Vatandaşlar tepkili

Kaldırımda bulunan çok sayıda ağacın kesilmesine vatandaşlar tepki gösterdi. Bu ağaçların Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ’den habersiz bir şekilde kesildiğini savunan vatandaşlar, “Nihat Başkanın Karaköprü Belediye Başkanlığı döneminden beri yeşile ve ağaçlara ne kadar önem verdiğini biliyoruz ama bu ağaçların kendisinden habersiz bir şekilde kesildiğini düşünüyoruz. Yoksa personeller bu ağaçları odun yapmak için mi kestiler? Bununla ilgili Büyükşehir Belediyesi tarafından bir açıklama yapılmalıdır” dediler.

Ağaçların kesilmesine sosyal medyadan tepki gösteren vatandaşlar, bu ağaçların kesilmesine hiçbir nedenin bulunmadığını söylediler.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2016, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142