Title of a News Article

Urfa’da bazı sokaklar karanlıktan geçilmiyor

.

Urfa’da bazı sokaklar karanlıktan geçilmiyor
banner206

Şanlıurfa’da bazı sokaklar, ışıklandırma çalışması yapılmamasından dolayı karanlık içinde. Sokaklarında ışıklandırma bulunmayan vatandaşlar, yetkilileri göreve çağırarak bu konuya hassasiyet göstermelerini istedi. 

Şanlıurfa’nın değişik semtlerinde birçok cadde ve sokaklarda ya ışıklandırma çalışmaları yetersiz yada hiç yok durumda. Bu nedenle karanlığa gömülen cadde ve sokaklardan geçen vatandaşlar, aydınlatma sisteminin kurulmamasından dolayı yetkililere sitem ediyorlar. Sabahları erken saatlerde okula giden ve akşamları da eve dönen öğrenciler de, karanlık dolayısıyla gidiş gelişlerde büyük sıkıntı yaşıyorlar.

Yer altından elektrik çekildiğinden bu yana Onikiler Mahallesi 3023. Sokakta ışıklandırma çalışmalası yapılmadığını belirten vatandaşlar, “Sabahları küçük çocular okula gidemiyor. Her taraf karanlık içinde, mezarlık kenarı olduğu için küçükçocuklarımız korkuyor. Akşamları bir yere gimeye bile korkuyorlar. Büyükşehir Belediye Başkanımız, Eyyübiye Belediye Başkanımız, bazı milletvekillerimize ve DEDAŞ Müdürüne bu sıkıntımızı anlattık ama yine de bir çalışma başlatılmadı. Artık yetkililerin bu konuya duyarlı olmalarını bekliyoruz” dediler.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2017, 13:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ibrahim tarhan
Ibrahim tarhan - 7 yıl Önce

Bundan sonra yetkilileri aramicaz.
Haber yapıcaz herkes neyin noldugunu görsün diyee hep haber yapıcaz medyaya sunucaz hep cnkü baskanlarımız hep medya da is yapiyor ya hani bizde bu saatten sonra medya uzerinden derdimizi dile getiricez...

SIRADAKİ HABER

banner195