Title of a News Article

Urfa'da flaş atama

Urfa'da flaş atama
banner206
 Başbakan Yardımcılığı, Aile ve Sosyal Politikalar, Bilim sanayi ve Teknoloji, Çevre ve Şehircilik, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, İçişleri, Kalkınma, Maliye, Orman ve Su işleri ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıkları bünyesinde yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu kapsamda Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğüne vekaleten bakan Mehti Özyer asaleten atandı. 

Buna göre; Başbakan Yardımcılığı bünyesindeki Devlet Desteklerini İzleme ve Destekleme Kurulu üyeliklerine, Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürü İsmail İlhan Hatipoğlu ile Kalkınma Bakanlığı İktisadi Sektörler ve Koordinasyon Genel Müdürü Abdüllatif Tuna atandı. Hazine Müsteşarlığı Hazine Kontrolörleri Kurulu Başkanlığı Hazine Başkontrolörlüğüne Ali Acu, Hazine Müsteşarlığı Sigorta Denetleme Kurulu Başkanlığı Sigorta Denetleme Uzmanlığı'na Emin Güre getirildi.

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesindeki Strateji Geliştirme Başkanlığına, Kültür Ve Turizm Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Mahmut Evkuran getirilirken, Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Resul Darama başka bir göreve atanmak üzere görevden alındı.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesindeki Türk Patent Enstitüsü Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine İbrahim Yaşar, Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğüne Bakanlık Müşaviri Yaşar Öztürk, Bakanlık Müşavirliğine Mahmut Aslan, Bakanlık Müfettişliklerine Müfettiş Yardımcıları Oktay Altın, Özkan Arı, Muhammed Kolcu, Bekir Şaşı ve Eren Seçilmiş atandı.

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Malatya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Çolak ve Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı Ümit Kaçar başka görevlere atanmak üzere görevlerinden alındı.

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Mustafa Hacı Eminoğlu, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Abdülkadir Ongun, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine, aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Yücel Yalçınoğlu getirildi.

Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı Bakanlık Müşavirliği'ne Meryem Eskintan getirilirken, Eskişehir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Halil Çankaya başka bir göreve atanmak üzere görevden alındı.

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliklerine Ömer Geçgil, Erdal Genç, AyşeTheodossiou, Hüseyin Altındal, Gümnrük ve Ticaret Müfettişliklerine Gümrük ve Ticaret Müfettiş Yardımcıları Deniz Okan Savaş, Galip Arslan, Serkan Göktaş, Mahmut Sarıyerlioğlu, Kubilay Demircioğlu, Veysel Maden, Osman Meto, Yasin Yavuz, Salih Usta, Abdulkerim Dal getirildi.

Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcılığı'na Mehmet Ceylan atanırken, Bakanlık Müşavirliklerine Mustafa Kölmek ve Mustafa Şahin getirildi.

Maliye Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanı Mürsel Ali Kaplan, Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığına aynı yer Başkan Yardımcısı İbrahim Hakkı Polat, Gelir İdaresi Başkanlığına, Vergi Denetim Kurulu Başkanı Adnan Ertürk, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığına Vergi Başmüfettişi Hüseyin Karakum, Strateji Geliştirme Başkanlığına Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Ertan Erüz, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Fuad Gümüş, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Ergun Gürel, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Vedat Özçelik getirildi. Bursa Defterdarı Hidayet Mat başka bir göreve atanmak üzere bu görevden alınırken yerine Tekirdağ Defterdarı Yusuf Atılğan getirildi. Kahramanmaraş Defterdarı Yücel Öz başka bir göreve atanmak üzere görevden alındı. Mardin Defterdarı İsmail Tarım başka bir göreve atanmak üzere görevden alınırken yerine Zafer Güler getirildi. Vergi Başmüfettişliğine İzmir Defterdarı Ali İhsan Örücü atandı. Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam başka bir göreve atanmak üzere görevden alındı.

Orman Ve Su İşleri Bakanlığı 1.Hukuk Müşavirliğine Zehra Gönül Yamaç, Ankara Orman Bölge Müdürlüğüne Mustafa Özkaya, Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne Abit Baca, Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğüne Mehti Özyer, Orman ve Su İşleri Başmüfettişliklerine Orman ve Su İşleri Müfettişleri Osman Önal, Ercüment Özdemir, Aydan Avunduk, Necla Özdemir, Sadullah Sinanoğlu, Alev Uysal, Özkan Hacıalibeyoğlu atandı.

İçişleri Bakanlığı Ankara Vali Yardımcılığına Eski Döşemealtı Kaymakamı Süleyman Hürrem Aksoy, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Adnan Köklükaya getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde yapılan atamalar ise şöyle:

"1. Ordu Komutanlığı emrinden Hakim Asteğmen Kadir Çakmak 1. Ordu Komutanlığı Askeri Savcılığı Askeri savcı Yardımcılığı'na, 1. Ordu Komutanlığı emrinden Hakim Asteğmen Mustafa Necmeddin Öztop 1. Ordu Komutanlığı Askeri Mahkemesi Askeri Hakim Yardımcılığı'na, 3. Ordu Komutanlığı emrinden Hakim Asteğmen Mehmet Hakan Karakurt 3. Kolordu Komutanlığı Askeri Savcılığı Askeri savcı Yardımcılığı'na, 3. Ordu Komutanlığı emrinden Hakim Asteğmen Hüseyin Çoban 3. Kolordu Komutanlığı Askeri Mahkemesi Askeri Hakim Yardımcılığı'na, 23. Sınır Tümen Komutanlığı emrinden Hakim Asteğmen Yaşar Kemal Dede, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı Askeri Mahkemesi Askeri Hakim Yardımcılığı'na, Hava Eğitim Komutanlığı emrinden Hakim Asteğmen Oğuz Güzeldere Hava Eğitim Komutanlığı Askeri Mahkemesi Askeri Hakim Yardımcılığı'na atandı."

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2014, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195