Title of a News Article

Urfa’da korona aldı başını gidiyor

Urfa’da korona aldı başını gidiyor
banner206

Şanlıurfa’da vaka sayısı her geçen gün daha kötüye gidiyor. Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan açıklamada, son 24 saatte 72 yerde karantina kararı uygulanmasına karar verildi. Ayrıca 22 yerde uygulanan karantina uygulaması ise sona erdi.

Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan açıklamada, şunlara yer verildi;  

Yapılan filyasyon çalışmaları sonucunda COVID-19 pozitif tespit edildiğinden COVID-19 pozitif hastanın evden ayrılışından 14 gün sonrasına kadar Eyyübiye İlçemizde on bir (11), Haliliye İlçemizde yirmi yedi (27), Karaköprü İlçemizde on iki (12), Birecik İlçemizde iki (2), Hilvan İlçemizde altı (6), Siverek İlçemizde iki (2), Viranşehir İlçemizde dokuz (9) ve Bozova, Ceylanpınar ve Suruç İlçelerimizde de birer farklı adreste karantina tedbiri uygulanmasına karar verilmiştir. 

E- Karantina tedbiri uygulanan, geçen süre zarfında yeni pozitif vaka tespit edilmeyen ya da son vaka tespitinden sonra 14 gün geçmesi ve yeni vaka çıkmaması durumunda 26.06.2020 tarihi itibariyle Haliliye İlçemizde dört (4), Karaköprü İlçemizde dört (4), Viranşehir İlçemizde on (10) ve Ceylanpınar, Eyyübiye, Siverek, ve Suruç İlçelerimizde de birer farklı adreste karantinanın sonlandırılmasına karar verilmiştir. 

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2020, 23:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandas
Vatandas - 4 yıl Önce

Bu karantinaya alinan yerlerin eskisi gibi adresleriyle birlikte verilmesi daha uygun.

SIRADAKİ HABER

banner195