Title of a News Article

Urfa'da KPSS operasyonu

Urfa'da KPSS operasyonu
banner206

 Ankara merkezli KPSS operasyonununda 21 ilde 78 kişi hakkında yakalama kararı verilirken, şu ana kadar 25 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Şanlıurfa’da da 1 öğretmenin gözaltına alındığı öğrenildi.

Tam 21 ilde gerçekleştirilen dev operasyonda 78 kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Farklı şehirlerde gözaltına alınan isimler Ankara’ya gönderilirken, Ankara’da gözaltına alınan isimlerse sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyet Müdürlüğüne sevk edildi.

Öte yandan, zanlıların büyük çoğunluğunun başka adreslere geçtiği ve kendilerine ulaşılamadığı öğrenildi. 14 şehirde gerçekleştirilen ilk dalga operasyonda 62 kişi gözaltına alınmış, bu kişilerde 32’si tutuklanmıştı.

 

ISPARTA'DA KPSS OPERASYONUNDA 1 GÖZALTI

KPSS’de usulsüzlük yapıldığı iddialarına yönelik Ankara merkezli 21 ilde yürütülen eş zamanlı operasyon kapsamında Isparta’da bir kişi daha gözaltına alındı.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Görevlisi A.A’yı kent merkezinde gözaltına aldı.

A.A’nın sağlık kontrolünün ardından Ankara’ya gönderileceği öğrenildi.

 

GAZİANTEP’TE KPSS OPERASYONUNDA 1 GÖZALTI

21 ilde düzenlenen Ankara merkezli KPSS operasyonu kapsamında Gaziantep’in İslahiye ilçesinde 1 kişi gözaltına alındı.

KPSS’de usulsüzlük yapıldığı iddialarına yönelik Ankara merkezli yürütülen operasyon kapsamında Gaziantep’in İslahiye ilçesinde 1 kişi gözaltına alındı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İslahiye Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenlerinden T.K.’yı sabah saatlerinde yapılan operasyonla gözaltına aldı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen T.K.’nın işlemlerinin ardından Ankara’ya gönderileceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2015, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195