Title of a News Article

Urfa'da O ilçede seçmece yasak!

Urfa'da O ilçede seçmece yasak!
banner206
Bozova’da ‘seçerek almak’ yasak!
Bozova Belediyesi zabıta ekipleri ilçede bulunan manavlara üzerinde uyarı yazısı bulunan bir kağıt dağıtarak vatandaşları meyve ve sebzeleri seçmemeleri konusunda uyardı.
Korona virüsün etkisi altında olan Türkiye’de her geçen gün tedbirler artıyor. Bozova Belediyesi’ de tedbirlerini sıkılaştırarak olası bir tehlikenin önüne geçiyor.
Araç dezenfektesi, sokakların yıkanması, toplu alanların hijyen açısından temizlenmesi çalışmalarına devam eden Bozova Belediyesi ekipleri, Başkan Suphi Aksoy’un talimatlarıyla tedbiri elden bırakmıyor. Son olarak Belediyeye bağlı zabıta ekipleri ilçede bulunan manavları ziyaret ederek üzerinde ‘’hijyen nedeniyle meyve ve sebzeleri seçerek almak yasaktır!’’ yazılı kağıt dağıtarak dükkana asılmasını istediler.
Alınan tedbiri olumlu karşılayan manav esnafı, korona virüse karşı meyve ve sebzelerin kişiler tarafından dokunmadan kendileri tarafından eldivenle verilmesinin daha uygun olduğuna dikkat çekerek Bozova Belediyesine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2020, 21:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Demir
Demir - 4 yıl Önce

Ben urfada öğle bir temizlik goremedim

SIRADAKİ HABER

banner195