Title of a News Article

Urfa’da oyun “Bozan”lar…

.

Urfa’da oyun “Bozan”lar…
banner206

Şanlıurfa’da LPG fiyatlarındaki düşüş döner fiyatlarına da yansıdı. Yenişehir Emniyet Caddesi üzerinde hizmet veren Melevan Döner Salonu, “1 Alana 1 bedava” kampanyası başlattı.

Şanlıurfa’da, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ardından Bozan Sarı Akaryakıt Tesislerinin LPG’de yaptığı indirimle başlayan kampanyalar, yemek salonlarına da yansıdı. Yenişehir Emniyet Caddesinde İşletmeci Bozan Büyükfırat’ın hizmet verdiği Melevan Döner Salonu, döner fiyatlarında vatandaşlara büyük bir fırsat sunarak,  “1 Alana 1 bedava” kampanyası başlattı. Kampanya dolayısıyla dönerci salonu sürekli tıklım tıklım olurken, vatandaşların bu fiyatların düşmesinden dolayı bir hayli memnun oldukları görüldü.

İşletmeci Bozan Büyükfırat, Urfastar’a yaptığı açıklamada, milletimizin 15 Temmuz’da darbe girişimine karşı görevini yaptığını belirterek, “Artık sıra esnaflara geldi. Geçen hafta Urfa’da akaryakıt fiyatlarında ciddi bir şekilde indirimler yapıldı, bu nedenle biz de indirime gitme kararı aldık ve böyle bir kampanya başlattık. Vatandaşlarımız kampanyamızdan çok memnun kaldı, biz de bundan dolayı mutluyuz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2016, 12:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir
misafir - 8 yıl Önce

bedava ise bende alacam:)

SIRADAKİ HABER

banner195