Title of a News Article

Urfa’da ulaşım çıtası yükseliyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Urfa Kart Dolum Cihazları hizmeti ile vatandaştan tam not aldı. Büyükşehir Belediyesi, bu kez internet bankacılığı üzerinden Urfa Kart'a para transferi için altyapı hizmetini hayata geçirmek üzere.

Filosuna kattığı modern araçlar ve yeni güzergahlar ile şehir içi ulaşımda sorunları ortadan kaldırmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Urfa Kart dolum cihazları hizmeti ile vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi'nin kentin yoğunluğun yaşandığı Emirgan Toplama Merkezi, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Yanı, Maliye Yanı Toplama Merkezi, Haliliye Halk Eğitim Merkezi önü ve Harran Üniversitesi Osmanbey Kampusu içerisinde kurduğu Urfa Kart Dolum cihazları vatandaşlardan tam not aldı. Zaman kaybının önüne geçen ve Urfa Kart'ta ulaşımı daha da kolaylaştıran hizmet sayesinde vatandaşlar nakit para ile istedikleri tutarda kartlarına yükleme yapma imkanı buluyor.

 

İNTERNET BANKACILIĞI İLE TRANSFER YAPILABİLECEK

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi, bu kez internet bankacılığı ile Urfa Kart'a para transferi yapmak için alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. Kişinin bağlı bulunduğu banka hesaplarından Urfa Kart'a dolum yapılabilecek hizmet sayesinde artık vatandaşlar evlerinde veya işyerlerinde diledikleri anda Urfa Kart'larına istedikleri miktarda para transferi sağlayabilecekler.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2016, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195