Title of a News Article

Urfa’da vaka tehlikesi sürüyor

Urfa’da vaka tehlikesi sürüyor
banner206

Şanlıurfa’da korona virüsü vaka sayısı düşmek bilmiyor. Şanlıurfa İl Hıfzıssıhha Kurulu, son 24 saatte il genelinde 83 adreste 14 günlük karantina kararı uygulanmasına karar verdi. Son 24 saatte en çok vakanın görüldüğü ilçe Haliliye oldu.  Ayrıca 36 yerde ise karantina uygulaması sona erdi.

İşte Şanlıurfa Valiliği’nden konuyla ilgili yapılan açıklama…

Yapılan filyasyon çalışmaları sonucunda COVID-19 pozitif tespit edildiğinden COVID-19 pozitif hastanın evden ayrılışından 14 gün sonrasına kadar Birecik İlçemizde üç (3), Bozova İlçemizde bir (1), Ceylanpınar İlçemizde beş (5), Eyyübiye İlçemizde on üç (13), Haliliye İlçemizde on dokuz (19), Harran İlçemizde beş (5), Hilvan İlçemizde iki (2), Karaköprü İlçemizde on iki (12), Siverek İlçemizde dört (4), Suruç İlçemizde üç (3) ve Viranşehir İlçemizde on altı (16) farklı adreste karantina tedbiri uygulanmasına karar verilmiştir.

Karantina tedbiri uygulanan, geçen süre zarfında yeni pozitif vaka tespit edilmeyen ya da son vaka tespitinden sonra 14 gün geçmesi ve yeni vaka çıkmaması durumunda 04.07.2020 tarihi itibariyle Eyyübiye İlçemizde beş (5), Haliliye İlçemizde on bir (11), Karaköprü İlçemizde on iki (12), Siverek İlçemizde iki (2) ve Viranşehir İlçemizde altı (6) farklı adreste karantinanın sonlandırılmasına karar verilmiştir.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2020, 00:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nilüfer aker
Nilüfer aker - 4 yıl Önce

Hiç kimse maske takmıyor gezme derdine düşmüş miiller...az önce şoförü uyardım maske takın e benim cebimde.. dedim crbinizde değil agzininzd olacak....

Sehmus dedeler
Sehmus dedeler - 4 yıl Önce

Admin karantina falan yok önceden polis vardı şimdi kimse yok bırak covid19 olsan bile hiç bi kimse gelmiyo

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142